CrEATIVE THErAPY

CrEATIVE THErAPY

Armbandjes met kralen

Toen ik een jaar of 13 was ging ik bijna iedere woensdagnamiddag naar de hobbywinkel in de buurt om kralen, elastiek en andere spulletjes om zelf juwelen te maken. Klinkt nu misschien een beetje suf, maar ik vond het fantastisch! Ik maakte ze enkel voor mezelf en vond het leuker om ze te maken dan om ze te dragen dus op de duur had ik kistjes vol met zelfgemaakte armbandjes, kettingen en ga zo maar door.

Na een tijdje had ik ook een hele collectie aan kralen bijeen gespaard en daar heb ik er nog steeds best veel van liggen. Toen ik vorige week nog eens langs één van mijn favoriete blogs Honestly WTF surfte, met daarop een hoop tutorials en inspiratie om zelf juwelen te maken, kreeg ik de smaak weer te pakken. Ik heb online wat spulletjes bij besteld en ging opnieuw aan de slag. En ik denk dat ik ze deze keer wél zelf ga dragen, want ik vind het resultaat best geslaagd!

Oh, en dit is naar mijn mening ook een gewéldig moederdag cadeautje!

Dit had ik nodig:

  • Verschillende matte acryl kralen van 4mm
  • Rocailles in verschillende kleuren van ongeveer 2mm
  • Miyuki Delica kraaltjes in zilver
  • Nylon draad in 0,6mm
  • Letterkralen

Schrijf een reactie