CrEATIVE THErAPY

CrEATIVE THErAPY

Dat proberen we even opnieuw

Ik heb de afgelopen 8 jaar meermaals geprobeerd om opnieuw te beginnen bloggen, maar blijkbaar moet je er hoogzwanger en aan de start van je zwangerschapsverlof voor zijn om het effectief te doen. Blijkbaar heb ik na één dag niet werken al behoefte om m’n creatief ei kwijt te kunnen en vond ik er niets beters op dan deze blog maar nieuw leven in te blazen.

En ik denk dat het me ook fijn lijkt om af en toe iets neer te kunnen schrijven over hoe het moederschap me binnenkort vergaat (zonder een mommy blogger te worden, promise!) in combinatie met freelance werk en oh vertelde ik al dat we een huis hebben gekocht en dit het komende jaar gaan verbouwen? Kon er ook nog wel bij, vonden we. Het was nog niet druk genoeg.

Maar op zo’n moment voel ik toch de drang om af en toe ook even stil te staan bij wat ik écht graag doe, te reflecteren en soms eens een vlaag van creativiteit de wereld in te sturen. Vandaar. We proberen het dus opnieuw.

De foto hierboven is trouwens een beetje bedrog, want inmiddels is het bureau verhuisd naar een andere kamer en staat er een parkje klaar voor als de kleine man zich hopelijk snel meldt. Maar ik vond het – voor het verdween – echt zo’n leuk en fotogeniek plekje in huis.

Schrijf een reactie