CrEATIVE THErAPY

CrEATIVE THErAPY

Categories

Een weekje ontspannen in Miami

Het is bijna een jaar geleden dat we nog eens écht vakantie hebben genomen, dus besloten we maar iets te boeken naar een zonnige bestemming. Heel toevallig waren we vorig jaar 2 dagen op doorreis in Miami en de combinatie ver weg + zon + lekker eten sprak genoeg aan om er opnieuw naartoe te gaan. En deze keer gaan we dus voor een week.

Langs de ene kant heb ik er super veel zin in (hallo! vakantie! yes please!), langs de andere kant vind ik het moeilijk om dit kleine hummeltje alleen thuis achter te laten terwijl hij nog volop aan het herstellen is. (Long story short: hij is aangereden door een auto en brak daarbij alle beentjes in zijn rechter achterpootje.) Gelukkig wordt er goed voor hem gezorgd en hoeven we ons eigenlijk helemaal geen zorgen te maken. En hij mag momenteel toch niet naar buiten, dus op zich mist ‘ie niks. (Maar toch hé.)

Zaterdagmorgen vertrekken we al en rond 15u plaatselijke tijd komen we aan. Ik ben heel erg fan van de reisgidsjes van Lonely Planet, maar deze van Miami & the Keys vond ik een beetje eentonig. Laten we zeggen dat een zoekopdracht op Pinterest meer leuke ideeën heeft opgeleverd om te doen in Miami dan wat er in dat gidsje staat.

Ik kwam al deze links/tips tegen:

Mocht jij zoiets hebben van “Miami? Dan moet je ECHT even naar …”, laat het dan zeker weten in de comments!

Schrijf een reactie

1 reactie

  • ines

    Reageer

    Nikki van the ginger diaries heeft er net iets over geschreven :) ze was er maar een dag maar misschien heb je er toch iets aan :-) http://thegingerdiaries.be/2017/02/02/bienvenido-a-miami/